TPL_OFFCANVAS_EMPTY_ERROR

Pabudimo knyga. Mark Nepo

pabudimo knyga 2 1

Naujas vieno populiariausių šiuolaikinių dvasinių vadovų Marko Nepo The New York Times bestselerio Nr. 1 leidimas

...dažniausiai pasitaikanti kliūtis, trukdanti patirti gyvenimo pilnatvę, į kurią daugybę kartų buvau atsitrenkęs, yra neryžtingumas, neleidžiantis mums nei pasilikti tikrai vieniems su gyvenimu, nei visiškai dviese su kitu žmogumi. Būti pusiau ten, pusiau čia – tikroji visiško vienišumo pradžia.

Įveikęs vėžį, poetas ir filosofas Markas Nepo pradeda naują laisvės ir džiaugsmo kupiną etapą siekdamas pabėgti nuo slegiančios ir apatiškos kasdienybės. „Pabudimo knyga“ – autoriaus sielos kelionės rezultatas, atveriantis gyvenimo išmintį, glūdinčią paprasčiausiuose kasdieniuose dalykuose.

Šis autoriaus dvasinis dienoraštis kviečia įsimylėti gyvenimą ir priimti jo teikiamas dovanas nepaisant kylančių sunkumų. Kai neįstengiame susitaikyti su mus supančia netiesa, kai nutinka kas nors negera ar gyvenimas atrodo priešiškas, „Pabudimo knyga“ išmintingais žodžiais ir kiekvienai dienai skirtais dvasiniais pratimais padės vėl susitaikyti su savimi ir pasauliu.

Marko Nepo tekstai skirti žmonėms, ieškantiems paramos, ramybės ir dvasinės darnos. Kiekvienai metų dienai skirtą įrašą lydi meditacijos pratimai, stebinantys gebėjimu pažadinti protą, nuostabą ir meilę.

Knygą galite rasti mūsų elektroniniame kataloge.